kontorsstädning

Att skapa en inbjudande miljö

Att skapa en inbjudande miljö

Att det ska vara rent på kontoret tycker nog alla är en självklarhet, men det är inte ofta man faktiskt stannar upp och tänker på vilka fördelar det medför – annat än den enstaka gång det råkar vara dåligt städat. Som det gamla ordspråket lyder: “man vet inte vad man har förrän man förlorat det”. Du som företagsledare vill förstås inte att dina medarbetare ska få uppleva denna sura känsla, så du ser till att det är så rent som möjligt på arbetsplatsen innan de kommer dit, och blir belönad i form av högre prestation från en gladare skara kollegor.

 

Högre prestation i rena rum

Den mänskliga hjärnan fungerar bäst när var sak är på sin plats. Även den som påstår att de trivs i oreda utvecklar omedvetet ett system för att kunna hitta sina saker – det må se ut som kaos i deras arbetsområde men de vet precis var saxen är när den behövs. När denna organisering fattas trivs man inte heller så bra. Därför är det logiskt att alla mår och presterar bättre när det är ordning och reda på arbetsplatsen och alla ytor är skinande rena. Men, du har ett helt företag att leda. Du har inte tid att gå runt och sopa golvet när alla har gått. Var kan du hitta städhjälp?

 

 

Kontorsstädning skräddarsydd efter dina behov

Stockholms Allstäd AB är ett företag som erbjuder kontorsstädning i Stockholm efter behov. Du kan lugnt ringa upp dem och beskriva den sorts städhjälp du behöver. Vill du att de ska komma varje dag eller räcker det med en gång i veckan? Ska det vara en intensiv och djup städning eller regelbunden städning av ytor? Finns det tider på året då du behöver tjänsten oftare än vanligt? Du kommer att få en prisvärd offert som är anpassad efter dina behov.