måttanpassade Garderober

Beställ måttanpassade garderober för alla typer av utrymmen

Beställ måttanpassade garderober för alla typer av utrymmen

editorial

Med måttanpassade garderober slipper man kompromissa och använda standardlösningar. I stället kan man utnyttja varje millimeter och få plats med garderober där man kanske annars inte skulle kunna ha haft dem, som exempelvis där det är snedtak. Men man kan också ta en del av ett stort sovrum och bygga måttanpassade garderober som går ända upp i taket. Specialtillverkade garderober som anpassas efter rummet upplevs också som mer exklusiva, och bidrar också ofta till att höja värdet på bostaden.

Alla har vi vår egen stil och våra egna behov då det kommer till kläder, accessoarer och skor. Med måttanpassade garderober kan man även anpassa garderobsinredningen efter den typ av kläder som man har. Lådor som går att dra ut, klädstänger och skohyllor är inga problem, utan anpassas efter garderobens unika mått och det blir lätt att skapa ordning och reda bland kläderna. 

image

Det lönar sig att satsa på kvalitet

Det finns flera företag som tillverkar måttanpassade garderober, men det är viktigt att man väljer garderober som är av bra kvalitet. Både lådor och garderobsdörrar utsätts för en hel del slitage då de ofta används dagligen. Hyllplanen får heller inte svikta av tyngden och ändra form, och garderobsdörrarna måste också klara att bära upp ett eventuellt spegelglas. 

Ofta kan man beställa måttanpassade garderober enkelt på nätet. Många företag som tillverkar garderober efter specialmått har bra hemsidor som förklarar hur man ska mäta för att det ska bli rätt. Där kan man också be om en kostnadsfri offert genom ett smart beställningsformulär. Där får man fylla i alla nödvändiga mått, garderobsinredning, färg och material, men också ladda upp bilder som man tagit med mobilen på rummet och platsen där garderoberna ska placeras. Några dagar senare får man sedan en ritning och ett kostnadsförslag som man får ta ställning till i lugn och ro.