hotell

Bo på naturnära hotell

Bo på naturnära hotell

Även om du bara besöker Stockholm tillfälligt för att turista eller jobba, kan det vara skönt att komma bort från storstadens stress och bo naturnära. Då kan du exempelvis boka rum på ett litet mysigt hotell i Ekerö där du kan koppla av och njuta av vackra omgivningar när du är ledig.

Speciellt om man arbetar med representation eller har många sociala kontakter, kan det vara en fördel att kunna dra sig undan och samla sina tankar i lugn och ro. Att kunna summera sin dag och relaxa är livskvalitet.

Skön säng och god frukost

Bland det viktigaste man kan önska sig av ett hotell är att rummet har en skön säng så att man kan vakna utvilad och att man sedan får en god och stabil frukost på morgonen. Det får gärna vara lugnt och ombonat. Helt enkelt en trevlig atmosfär på det hotell man väljer att bo på. För folk som arbetar på byggen eller andra arbetsplatser med mycket ljud, är det skönt med lugnet när man kommer bort från city lite.

Härlig variant på övernattning

Har man bott på många centrala hotell innebär det ett ombyte när man bokar rum på ett hotell som ligger nära vatten och grönska, i utkanten av staden. Ändå är det nära till centrum och alla sevärdheter och event som finns i trakten. Det blir en skön blandning av aktivitet och vila, så att man känner att vistelsen ger möjligheter till rekreation.

Kanske är man inte typen som vill festa hela tiden, och då är det lätt att komma in på ett lugnt och mysigt hotell och bara slappna av, kolla på TV eller läsa en intressant bok. Många vill sitta på sitt hotell och jobba, och med dagens alla möjligheter till uppkoppling är det lätt ordnat. Man är omgiven av fina naturvyer medan man arbetar.