LPG gasol

Den tidiga grillfesten

Den tidiga grillfesten

Det gäller att hitta på sätt att underhålla sig själv på i dessa virustider. För nu när tanken är att vi ska umgås lite mindre än vanligt, allt för att minska risken för att sprida smittan till våra närmaste, så är alla tips välkomna. 
Som tur är så finns det massor att göra, speciellt ni när vädret är lite mildare än vanligt. Varför inte ta fram grillen och se till att ha en tidig vårfest när vädret tillåter? På sina håll i landet är det trots allt nästan tio grader då och då, vilket definitivt lockar till att dra fram grillen med tanken från Primagaz och sätta igång och laga till kött, grönskar och halloumi.

Men, förstås, se till att inte bjuda in grannskapet eller den gamla släkten. För då går du ju lite emot effekten som vi är ute efter: Att ha kul på olika håll.

Den som är mer äventyrligt lagd kan med fördel packa ned det lilla gasköket och ta en tur utomhus. Alltså vandra och njuta av skog och mark medan den fortfarande är relativt obesökt. Alla som har varit ute under de soliga dagar som mars har gett oss vet att Sverige är en riktig pärla just nu.
Visst, det är inte någon gassade värme därute nu, men den är riktigt trevlig på sitt sätt. Speciellt om man lyckas tajma in den tidiga vårsolen med sitt ljus. När den silar in genom skogens trädkronor så är det smått magiskt att sitta ensam ute bland barrträden. För det är ju en stund kvar innan lövträden skiner grönt, även om man kan se knoppar på sina håll redan nu.

Så trots att det är speciella tider i Sverige just nu, och i hela världen, så går det att ha roligt. Det gäller bara att tänka lite annorlunda, våga sig ut och hålla säkert avstånd.