ny glasvagn

En ny glasvagn kanske är en lagom förändring

En ny glasvagn kanske är en lagom förändring

“Lämna ditt bakomflutna före dig”, sa Pumbaa när han och Timon träffade Simba i Lejonkungen. De skulle lära honom kunskapen om Hakuna Matata. Pumbaa menade rätt, men uttryckte sig konstigt. Timon rättade honom snabbt och sa att man ska lämna sitt förflutna bakom sig. Tråkiga saker händer, men det finns ingenting man kan göra åt det. Istället kan man bara blicka framåt och se vad livet har att erbjuda härnäst. 

Det är exakt så du ska tänka om du är ägare till en glasvagn. Din glasvagn har antagligen sina bästa dagar bakom sig. Även om den inte har det så skulle den ändå vara sämre än en ny glasvagn. För den gamla glasvagnen tillhör det förflutna. Lämna den bakom dig och köp en ny. Var lite “Hakuna Matata”. En ny glasvagn kanske är exakt vad du behöver. Det kanske blir den nya glasvagnen som vänder ditt liv till någonting nytt och bättre. 

 

 

Förändringens representant

För kanske är det så att ditt liv inte riktigt gått i den riktning du hade hoppats på. Du valde fel karriär, fel partner och du borde skaffat en hund istället för barn. En del saker är svåra att förändra. Du kommer behöva leva med vissa val du gör. Men det är just i sådana situationer som en ny glasvagn kommer till extra stor nytta. När du inte kan ändra på det förflutna eller påverka livet så kan du åtminstone köpa en ny glasvagn. 

Den nya glasvagnen får representera allt det där du ville ha men aldrig fick. Jobbet som du egentligen ville söka men inte vågade. Den snygga killen eller tjejen som du aldrig bjöd ut. Hen som flera år senare, när hen redan var gift, berättade att hen hade varit så kär i dig. Den nya glasvagnen får kompensera allt sådant där. Läs mer här: https://www.glasmek.se/nya-produkter/vagnar