Ögonlaserbehandling

En ögonlaserbehandling kan göra att du slipper bära glasögon i vardagen

En ögonlaserbehandling kan göra att du slipper bära glasögon i vardagen

editorial

Om du är en person som bär glasögon så har du förmodligen känt att det till och från kan vara ganska besvärande. Oavsett om man måste bära glasögon hela tiden eller endast då man läser eller kör bil så kan det vara något som påverkar. Använder man inte glasögon dagligen så kan det vara svårt att komma ihåg dom när de verkligen behövs och är man tvungen att bära dem hela tiden så kan det ställa till problem när de immar igen i tid och otid eller då de åker runt på huvudet när man utövar fysisk aktivitet.

En ögonlaserbehandling kan resultera i riktigt bra syn utan glasögon

Även om linser kan vara ett bra alternativ för den som upplever att det är jobbigt att bära glasögon så är det inte alla som tycker om känslan att ha en kontaktlins i ögat och vissa kan inte heller bära linser. Då kan det istället bli aktuellt att göra en ögonlaserbehandling som kan göra att man varken behöver bekymra sig om glasögon eller linser. Med en lyckad ögonlaseroperation kan du se lika bra som du skulle gjort med dina bästa glasögon utan någon form av hjälpmedel. 

Ögonlaserbehandling

Vem kan göra en ögonlaserbehandling?

LASEK är en skonsam metod som också är den äldsta och mest beprövade laserbehandlingen som finns. Denna ögonlaserbehandling kan hjälpa både den som har större och den som har mindre synfel som är mellan tjugo och fyrtiofem år gammal. LASEK är en behandling som kan korrigera närsynthet, översynthet eller astigmatism och målet är att man helt enkelt ska slippa bära glasögon (eller linser) i vardagen. 

Ögonlaserbehandling i Stockholm

Lamera Medical Clinic i Stockholm är en ögonklinik som har valt LASEK som ögonlaserbehandlingsmetod. På Lamera Medical Clinic arbetar erfarna ögonläkare, ortoptister, optiker och ögonsjuksköterskor. Den som genomgår en privat synfelsbehandling där får dessutom deras trygghetsgaranti med bland annat fria kontroller och fria kompletterande behandlingar vid behov under fem års tid.