Skicka paket till usa

En titt in i kristallkulan

En titt in i kristallkulan

Vi lever i en tid av extremer. Säkerligen är det många av oss som är hemma av olika anledningar just nu under den pågående situationen med Covid-19. Somliga är hemma sjuka, andra arbetar hemifrån och ytterligare en grupp kanske är hemma på grund av att de inte längre har något arbete.

Allt detta innebär att det säkerligen finns lika många som fröjdas i denna nya tillvaro som det finns dem bland oss som bara känner oss vilsna. Gemensamt är att det bland oss finns många som har fått nya perspektiv på livet – oavsett vilken av de redan nämnda kategorierna som vi tillhör. För oavsett om man jobbas hemma och trivs, eller kanske har blivit hemskickade på grund av arbetsbrist, så erbjuder livet nya möjligheter.

Det gäller förstås att kunna vara såpass klarsynt att man faktiskt också tar sig tid att se dessa chanser. Livet brukar ju ha en förmåga att maskera potential på ett sätt som gör att det inte är självklart till en början. Med tiden så får vi dock allt mer perspektiv på situationen och kan då börja urskilja konturer i allt detta nya.

För oavsett var vi står i livet just nu så kommer det ju att fortsätta, ja livet alltså. Det kommer en morgondag och det kommer en tid efter att denna situation med viruset är ett minne blott. Ju tidigare vi har möjligheten att se tillfällena, desto lägre blir den där tröskeln som vi måste ta oss över. 

Kanske är det nu som du lägger planerna för en flytt utomlands. Ta kontakt med din släkting, den där som du brukar skicka paket till USA till och kolla hur möjligheterna ser ut där.
Just nu är det förstås tufft men saker och ting kommer som sagt att förändras. Om inte annat så är det ju alltid kul att åka och hälsa på.