Iloq

Ett smartare sätt att skapa trygghet

Ett smartare sätt att skapa trygghet

Ingen har ögon i nacken. Även om det skulle vara en fördel för den som har ansvar för barn eller andra som behöver skyddas och bevakas. Ingen kan ha koll utan hjälp av kameror och passersystem. De flesta av oss tycker att det är trevligt med öppna dörrar, men det finns behov av övervakning i många situationer.

Prylar blir stulna från fordon, butiker eller hem. Det förekommer att objudna gäster tar sig in på hotell eller kontor. Det finns system som hjälper till med kontrollen och som är lätta att uppdatera och förändra vid behov. Mer här: https://pignus.nu/iloq/.

 

Planerad tillgång för rätt person

Många upplever att det är naturligt med begränsad tillgång till utrymmen och rum på en arbetsplats. Den som har största nyckelknippan brukar vara vaktmästaren eller lokalvårdaren. Därför att de behöver ta sig in överallt. Även IT-tekniker eller annan servicepersonal behöver kunna röra sig ganska obehindrat. Med säkerhetslösningar från Iloq i Örebro är det enkelt att styra detta på ett planerat och genomarbetat sätt.

En pusselbit i ett sådant system är ofta inpasseringskontrollen för anställda eller kunder. Att slippa diskutera eller argumentera för vem som ska in på olika ställen är skönt för alla. Detta kan programmeras i förväg och är lätt att justera vid behov. 

 

 

Vardag eller fest

Det fina med Iloqs lösningar är att de är enkla att anpassa utifrån situationen. Det som är normalläge under vardagar eller dagtid, kan skruvas till för kvällar eller särskilda event. Ett kontor eller annan arbetsplats ska kunna användas till olika saker utan alltför mycket trassel.

Att släppa in ett band som spelar på julfesten, eller skolklasser på studiebesök, ska inte behöva krånglas till. Ibland behöver kanske antalet besökare i butiken begränsas. Det blir enkelt att sätta stopp när det blivit fullt om du har kontrollerat inpasseringen vid entrén.