Gasservice stockholm

Företag som kan gasservice i Stockholm

Företag som kan gasservice i Stockholm

Det är många som har gasspisen högst upp på önskelistan och det är lätt att förstå varför. Med en gasspis blir matlagningen roligare men också mycket lättare att kontrollera eftersom man får bättre koll på spisens temperatur och snabbare kan reglera den. Detta leder onekligen till att man blir bättre på att laga mat helt enkelt. 

Gasspisen är också de professionella kockarnas förstaval och de flesta restauranger har gasspisar installerade i sina kök. Men på grund av brandrisken måste man vara noga med brandsäkerheten och alltid anlita ett företag som är specialiserade på gasservice när man ska installera en gasspis. Det gäller både företag, restauranger och privatpersoner. 

Ska man satsa på en gasspis kan man vinna mycket på att välja ett av de mer välkända märkena eftersom det också finns reservdelar till dessa. Gasservice Stockholm är ett exempel på företag som både säljer, installerar och servar gasspisar; https://gasservice.nu/.

 

Fördelen med gasspis

En gasspis kan värma upp vatten minst lika snabbt som en induktionshäll, och många anser att den till och med är snabbare och bättre. Andra fördelar som en gasspis har är att den svalnar väldigt snabbt och skulle man drabbas av strömavbrott så behöver man inte ställa in middagsbjudningen. 

En gasspis är egentligen en väldigt enkel konstruktion vilket gör att den är enkel att reparera då den går sönder. Men genom att utföra regelbunden gasservice på spisen får man den att hålla längre och hinner också ofta byta ut slitna delar innan de går sönder. 

 

Installation och besiktning

Vill man som hyresvärd, bostadsrättsförening, företag eller privatperson installera en gasspis ska man ta hjälp av ett företag som erbjuder gasservice. De kan hjälpa till med dragning av nya gasledningar, besiktning av redan befintliga gasledningar, installation av gasspis och reparation och service. Men de säljer också gasspisar av flera olika märken och modeller.