secto octo 4240

Förstärk den skandinaviska inredningsstilen med lampor som Secto Octo 4240 & 4241

Förstärk den skandinaviska inredningsstilen med lampor som Secto Octo 4240 & 4241

Den skandinaviska stilen är en inredningsstil som blivit otroligt populär i mängder av länder även utanför Skandinaviens gränser. Det är en stil som kännetecknas av ljusa färger, luftiga utrymmen och användandet av naturliga material såsom trä och bomull. Det ska vara avskalat, enkelt och funktionellt utan överflödiga prylar. Denna vackra stil har som sagt anammats av väldigt många fler än enbart oss skandinaver och det kan man ha full förståelse för då den verkligen ligger i tiden med användandet av naturmaterial och minimalistiskt tänk.

Alla detaljer spelar in

Mycket inom den skandinaviska stilen känns genomtänkt, eftersom det inte ska finnas ett överflöd av prylar så räknas varje detalj. En vacker taklampa är något som verkligen kan lyfta och förstärka en stil i ett rum. Vare sig man ska investera i en ny lampa ovanför matbordet eller behöver en vacker lampa till sovrummet eller vardagsrummet så kan lamporna Octo 4240 och 4241 från Secto vara två riktigt bra alternativ. Framförallt i ett hem där man vill ha den vackra skandinaviska stilen. 

Vad gör Octo lampan så speciell?

Lamporna Octo 4241 och 4240 från finska Secto Design (formgivna av arkitekten Seppo Koho) är vackra lampor som ger ett mjukt och behagligt ljus. De är tillverkade för hand av skickliga finska finsnickare med kvalitets material från Finland. Octo lampan har klassiska skandinaviska linjer och luftig design. Med sin stiliga form och behagliga ljus skapar den en mycket trevlig och lugnande atmosfär.

Kvalitetslampor till bra pris

Är man på jakt efter en eller flera vackra lampor att förgylla sitt hem med så kan man titta på sortimentet hos Lampemesteren.se. Där finns lamporna Secto Octo 4240 & 4241 tillsammans med många andra vackra designlampor till bra priser. Man kan dessutom bekvämt och enkelt beställa samtliga lampor i deras webbshop och få dem levererade hela vägen hem till dörren eller närmsta utlämningsställe.