Fullservicevarv Stockholm

Fullservicevarv i Stockholm hjälper dig med din båt

Fullservicevarv i Stockholm hjälper dig med din båt

Fullservicevarv i Stockholm hjälper dig med din båt

Björnhammarvarvet https://bjornhammarvarvet.se/action-service/ är den perfekta platsen för alla båtar som behöver stanna i Stockholm under vintern. Från grundläggande skrovunderhåll och förvaring till detaljerade reparationer och ombyggnader, erbjuder detta varv ett brett urval av tjänster som tillhandahålls av erfarna yrkesmän som specialiserar sig på motorreparationer, uppgraderingar, ombyggnationer och mycket mer! Detta varv lovar förstklassig service oavsett vilken typ av projekt ditt fartyg kräver – oavsett om det bara är en vinterutlastning eller något mer komplicerat.

Håll båten inomhus under vintern

BjörnhammarVarvet har inte bara en rad olika förvaringslösningar för din båt – både inomhus och utomhus – utan också möjligheten att förvara den året runt. Oavsett om du vill förvara din båt säkert när du är på semester eller under vintermånaderna, så tillgodoser detta ställe alla behov så att du kan vara trygg i vetskapen om att din båt är i goda händer. Fördelen med att ha båten inomhus är enorma, från förbättrad säkerhet och trygghet till bättre skydd mot väder och vind.

Fullservicevarv Stockholm

Underhåll

Varvet erbjuder också ett komplett utbud av underhållstjänster under vintermånaderna, bland annat reparation och rengöring av skrovet, service av motorer, målning och lackering. Oavsett vilken typ av projekt din båt kräver kan detta varv hjälpa dig att få det gjort på rätt sätt! Utöver alla dessa tjänster har BjörnhammarVarvet ett team av erfarna yrkesmän som har stor kunskap om båtar och kan ge värdefulla råd om hur du håller din båt i toppskick.

Reparationer av båtar åt försäkringsbolag

BjörnhammarVarvet erbjuder inte bara vinterförvaring och allmänt underhåll, utan även specialiserade tjänster för försäkringsbolag, t.ex. reparationer av skrov, ombyggnader, konverteringar – vad du vill. Dessutom erbjuder de kontraktsarbete för kommersiella kunder också!

Kompletta motorverkstad och drevverkstad

På BjörnhammarVarvet kan du dra nytta av deras kompletta motorverkstad och drevverkstad för att ta hand om alla underhållsbehov – från mindre reparationer till omfattande översyner. Dessutom erbjuder de möjligheter till repowering av din båt om en ny kraftkälla eller ett nytt framdrivningssystem behövs