Profilprodukter

Ge bort användbara profilprodukter

Ge bort användbara profilprodukter

Att använda sig av presentreklam är ett riktigt bra sätt att nå ut till potentiella kunder samt belöna de man redan har. Profilprodukter är mycket mer populärt än banners, tv-reklam och annonser. Väldigt många ställer sig positiva företag och varumärken som använder sig av profilprodukter. 

Presentreklam som syns samt ger en positiv effekt kan till exempel vara en isskrapa märkt med logotyp, företagsnamn eller någon annan bra information. Det skrapas miljontals rutor i Sverige under vintermånaderna så det är en användbar produkt som kommer att synas. Genom att förpacka det man vill säga tillsammans med något annat som till exempel gott godis gör att budskapet förstärks på ett smart sätt. En logotyp som syns på varenda godis i en skål skapar igenkänning och en förpackning kan förmedla ett budskap man vill nå ut med. 

Ett cerat är användbart året om, vem vill inte ha mjuka och återfuktade läppar? Därför är det en perfekt produkt att trycka sin logotyp på. Det passar perfekt att dela ut sådana på mässor och event, eller så kan man ha en skål på kontoret till kunder och besökare. Något annat som också är perfekt att dela ut på mässor, event eller kontoret är vatten med eget tryck. Med hjälp av en egendesignad etikettlayout anpassas profilvattnet/reklamvattnet enkelt för alla olika typer av målgrupper och tillställningar. Ballonger är fantastiska på att dra blickar till sig genom att de rör på sig och upptäcks lätt på långt håll. Det gör reklamballongen till en oslagbar budskapsbärare. 

Några siffror som visar på att presentreklam lönar sig är att 53% använder en reklamprodukt åtminstone 1 gång i veckan, 60% sparar en reklamprodukt i upp till 2 år, 48% av konsumenterna tar gärna emot en reklamprodukt oftare och endast 1 av 5 kastar en reklamprodukt. Vill man använda sig av presentreklam i Stockholm kan man kontakta FF Profilreklam. FF Profilreklam är ett företag med lång erfarenhet och ett brett utbud av olika produkter inom presentreklam.