förslutare

Lämna över jobbet till förslutare

Lämna över jobbet till förslutare

Har ni någonsin tänkt på hur massproducerade kartonger blir till? Man kan tänka sig att det är som förr, människor stod där och packade i vara för vara i kartongerna för att sedan tejpa igen dem. Detta tog givetvis tid och så klart är det mänskligt att fela, även på sitt jobb. 

Idag är det mycket smidigare, för en kartongförslutare stänger snabbt ihop kartongen och försluter lådan. En förslutare är praktisk att ha för alla företag som handskas med mycket kartonger dagligen, och man kan se det som en investering i företaget.  

 

Sista steget

Många företag som har en kartongförslutare har även en kartongresare. Denna lyfter upp kartongen och packar den. Sista steget efter att den har blivit packad är att komma till förslutaren som då stänger igen lådan. Kartongen kan tejpas eller limmas igen, och detta är både beroende på vilken modell det är och vad man väljer att ha.

Detta är en både säker och effektiv paketering. Maskinen arbetar snabbt och smidigt. Dessutom kan man ha sin personal på andra ställen än detta. Med hjälp av dessa praktiska maskiner behöver man inte heller ha lika mycket personal och de man har kan vara effektiva på andra ställen. 

 

 

Lär dig mer om kartongförslutare

Vill du veta mer om kartongförslutare eller kartongresare finns det bra hemsidor man kan hitta information på. Man kan även köpa dessa maskiner om man är i behov av dem. Hemsidan hittar man genom en enkel sökning på google. https://www.lundgrenmachinery.se/sv/F%C3%B6rslutare är till exempel en bra sida att kolla på om man vill veta mer och eventuellt köpa en förslutare.

Kartongförslutare gör arbetet betydligt mer effektivt. Den tid ni nu lägger på att försluta kartonger är tid ni sedan kan lägga på annat. Det är en väl värd investering om man handskas med mycket kartonger.