lastvagnservice norrköping

Lastvagnservice i Norrköping för dig som bryr dig om lastbilen

Lastvagnservice i Norrköping för dig som bryr dig om lastbilen

Lacken är det som ger fordon sin färg och de flesta fordonstillverkare applicerar även ett lager klarlack över lacken för att skydda den från yttre påverkan. Det skyddar inte lacken från allt men hjälper färgen att hålla sig fin en längre tid och det kan därför vara värt att fräscha upp klarlacken med några års mellanrum och framförallt investera i det om fordonet kommer utan.

Tvätta fordonet regelbundet

Lacken håller sig ljusare och finare om fordonet tvättas regelbundet. En smutsig bil har mängder av ämnen på sig som kan vara skadliga för lacken. Regnvatten, lera, vägsalt, fågelspillning, kondenserade ångor och smuts samlas på fordonet och gnager sakta men säkert på lacken. Det kan orsaka skador som till exempel rost.

Lastbilar behöver precis som personbilar rengöras med jämna mellanrum. Det kan till och med vara ännu viktigare att rengöra en lastbil regelbundet eftersom den i regel färdas längre och oftare ute på vägarna. Det är också viktigt med en ren lastbil för att ge ett bra intryck till kunderna. Lastbilen är som en mobil reklampelare som gör reklam var den än åker, så det är klokt att ta till vara på den möjligheten.

Tvätthall med miljövänliga metoder

Lastvagnservice i Östergötland AB är ett företag som är specialiserade på att tvätta lastbilar, stora som små. De har en miljövänlig maskintvätt från Kärcher i sin tvätthall och använder dessutom miljövänliga rengöringsmedel för ett bra resultat utan skadlig påverkan på miljön.

Tvätthall som tar emot allt från lätt lastbil till buss 

Hos Lastvagnservice i Norrköping kan du lämna in liten lastbil, lastbil / dragbil, lastbil och släp, dragbil och trailer, flak och buss till tvätt. De erbjuder dessutom extra avfettning då det finns behov för det. Hos Lastvagnservice kan du vara säker på att du lämnar tvätthallen med en ren lastbil som är redo för nya äventyr ute på vägarna.