Name Badgets

Låt personalen synas

Låt personalen synas

Ska du ha en konferens av modell större, är det fint om personalen har namnbrickor som är eleganta och proffsiga och som är försedda med ditt företags symbol. Även vid kundbesök ser det seriöst ut. Har ni en butik, är det också bra att folk kan läsa personalens namn. Det finns företag som är experter på namnbrickor, s.k. name badges. De har ett stort sortiment av olika sorters namnbrickor, i olika material och utföranden. Det finns brickor i metall eller plast, och de kan sättas fast med nålar eller magneter. Variationsrikedomen är stor, så det är bara att välja det som passar bäst för er. Låt personalen synas, och låt ditt företag bli ihågkommet. 

 

Fri form på namnbrickan

Name badges, namnbrickor, är också en del av det som ingår i begreppet brand profiling, alltså att profilera sitt varumärke. På en namnbricka kan man också ha företagets logotype tillsammans med personens namn. Man kan faktiskt gå längre än så, för det finns ett alternativ som kallas fri form. Brickan kan alltså ha en lite annorlunda form, en kontur som påminner om produkterna. Exempelvis om du säljer läppstift, kan namnbrickan ha konturen av en mun. Bara din fantasi sätter gränser, men målet är förstås att ditt företag ska synas, och att personalen förknippas med ditt varumärke.

 

 

Representativt företag

Vill du ha en vi-känsla på företaget gentemot omvärlden, eller om firman består av konsulter som håller utbildningar för många personer samtidigt, är det suveränt om det finns en igenkänningsfaktor. Varje gång folk träffar någon från ditt företag känner man igen just ditt företags logotype på namnbrickan, och på så vis inpräntas företagets symbol i minnet hos kunder och klienter. Ta kontakt med ett företag som jobbar med name badges och brand profiling, så får du många goda idéer och uppslag på hur du kan göra ditt varumärke eller företag välbekant.