Ventilation Södertälje

Mindre svettdoft med ventilation i Södertälje

Mindre svettdoft med ventilation i Södertälje

Att jobba i ett öppet kontorslandskap kan vara påfrestande. Det ringer alltid i någons telefon. Det är alltid någon på språng. Att få lite arbetsro för ett ögonblick kan vara en rejäl utmaning, och det blir svårt att få någonting gjort. Ännu svårare blir det när ventilationen på ditt kontor i Södertälje, där du jobbar, inte fungerar som den ska. Speciellt när din ena kontorsgranne inte har duschat på minst en vecka, och en annan kollega aldrig flyttar sin disk från skrivbordet. 

Ventilationen bidrar nämligen inte bara till att ge en lokal frisk luft och cirkulera luften så att ni slipper huvudvärk. Det underlättar också situationen att befinna sig i ett instängt utrymme med starka och illaluktande dofter. När nu ventilationen tycks vara ur funktion måste du sitta och känna hur din kollegas svettiga kroppsodörer och den andra kollegans veckolånga disk borrar upp sig i näsborrarna på dig. Inte särskilt trevligt. 

 

 

Luft ger förutsättningar för arbete

Att jobba i en lokal utan fungerande ventilation kan därför vara helt omöjligt. Till slut blir det en fråga om arbetsmiljö. Förutom att du måste stå ut med stanken, så kommer luften i sig bli fruktansvärt dålig utan ett ventilationssystem som fungerar. 

Du kan gärna prova öppna ett fönster och sätta upp fläktar, men det kommer bara ge en tillfällig lösning på det stora problemet. Det övergripande besväret består nämligen. För hur ska ni göra till vintern när kollegan fortfarande luktar, och det är tio minusgrader och snö utomhus? 

Det är bara att ringa in någon som arbetar med ventilation i Södertälje. Någon som kan lösa problemet permanent. Så att det går att vistas på kontoret och få något arbete gjort. Eller ja, åtminstone återgå till den normala störningsgraden med irriterande telefonsamtal och spring på kontoret. Värmen eller dina kollegors kroppsodörer ska inte behöva vara anledning till att du inte får någonting gjort.