vibrator för kvinnor

Njutning på egen hand

Njutning på egen hand

Om man vill njuta på egen hand men bara vill kunna luta sig tillbaka och slappna av, så är en sexleksak som exempelvis en vibrator för kvinnor lösningen. Man kan välja en vibrator som man kan föra in i vaginan, en som man håller i eller en som man kan fästa mot en yta. Eller varför inte en av varje sort? Och kanske till och med flera samtidigt! Kanske vill partnern också vara med lite då och då, och det går också bra.

 

Små variationer i andningen

Många kvinnor tycker om att dra ut på förspelet men vill också känna sig trygga med att det någon gång under sexakten blir rätt tryck och rätt friktion på rätt ställe vid rätt tillfälle. Sexlusten kan till och med dö ut om det inte blir så som man behöver. Då finns en vibrator som en garanti även när man har sex med sin partner. Det är inte lätt för en man att veta exakt hur en kvinna vill ha det, eftersom det kan variera från gång till gång. Men med en vibrator i handen kan mannen lätt leda sin kvinna till de högsta höjderna av njutning.

 

 

Något för varje smak

Om man gör en sökning på vibratorer för kvinnor så kommer det hundratals förslag. Så hur ska man välja vilken som kan passa? Börja gärna med en dildo som är ganska enkel och i medium storlek och sedan kan man ha den som måttstock för vad man ska satsa på och lägga lite mer pengar på. Det finns en uppsjö av vibratorer i olika storlekar, modeller, material, funktioner och som man kan använda även i vatten. Kanske vill man även prova på en vibrator som är fjärrstyrd så partnern kan överraska genom att starta den när man minst anar. Diskningen och dammsugningen har aldrig varit så spännande och njutbar.