Omrörare Göteborg

Omrörare till ditt industriföretag i Göteborg

Omrörare till ditt industriföretag i Göteborg

editorial

Du som arbetar inom industrin vet säkert redan hur viktigt det är att inte kompromissa med utrustningen. Självklart behöver personalen rätt redskap för att kunna nå resultatet som förväntas av er. Detta gäller särskilt när ni arbetar med vätskor av olika slag. 

För precis som ute i naturen är det sällan bra att förvara vätskor och vätskeblandningar stillastående under för lång tid. I naturen upplever man ofta stillastående vatten som ofräscht, inte drickbart och inte ens tjänligt att tvätta sig i. I ett laboratorium kan vätskor som står stilla för länge separeras och tappa sina egenskaper.

 

Rör om i grytor och behållare

De flesta industrier som arbetar med vätskor behöver alltså hitta ett sätt att röra om i behållarna. Omrörare i Göteborg står högt på agendan för de industrier på västkusten som har detta behov. Men det duger inte med vilken omrörare som helst. Många företag letar efter omrörare som till exempel klarar av att mixa både viskösa och tunna vätskor.

Andra krav kan vara att omrörarna ska fungera i hårda industrimiljöer, är anpassade för många olika storlekar på cisterner och att de klarar av att röra om i både basiska, sura och/eller frätande vätskor.

 

Omrörare Göteborg

 

Teckna serviceavtal så det inte blir rörigt med reparationerna

Det första steget för att säkerställa att ni köper in rätt utrustning till er verksamhet är att definiera vad just era behov är. Sedan kan ni anpassa inköpet så det uppfyller alla era specifika krav. Därefter kommer installationen och – inte minst – underhållet. Överväg att arbeta med en leverantör av omrörare som erbjuder alla steg i kedjan. Att teckna serviceavtal i samband med inköpet av era omrörare kan vara mycket fördelaktigt.

Då får ni dit en tekniker redan innan det blir alltför rörigt på verkstadsgolvet på grund av en omrörare som slutat röra om i grytan.