hi fi

Planera en överraskningsfest

Planera en överraskningsfest

Vad kan vara roligare än att planera en fest för någon? Jo, om det är en överraskningsfest. Att få se minen på någon som inte trodde den skulle bli firad är obetalbart och en upplevelse för livet. Men det kräver en hel del förberedelser för att allting ska gå i lås inför den stora dagen och det absolut viktigaste är att börja planera i god tid. Och framförallt – se till att boka upp personen som du tänker överraska lång tid i förväg!

Det kan lätt bli övermäktigt att planera hela festen själv, så det kan vara bra att ta hjälp av minst en person till. Men blanda inte in för många då risken är stor att någon råkar försäga sig. Ju färre som vet, desto lättare att hålla det hela hemligt.

Några viktiga punkter att planera för är var ni ska hålla festen, vem som ska se till att personen kommer dit i tid, vilka som ska bjudas, vilken typ av fest det ska vara, vilken tid, vilken mat som det ska bjudas på och hur lokalen ska dekoreras. Kanske har personen ifråga en särskild favoritfärg som kan vara ett genomgående tema? En bra fest kräver också bra musik, och bra musik kräver förstås rätt ljudutrustning och hos hififreaks till exempel kan du hitta högtalarna som presterar bäst till festen. Tänk också på att anpassa musiken efter vad personen som ska överraskas gillar. Kanske kan du diskret komma över en spellista som personen har gjort, eller så kanske du redan har stenkoll på vilken musik som personen lyssnar mest på.

Dessutom – man vill inte missa överraskningsmomentet. Se till att någon är beredd med en kamera för att föreviga ögonblicket då personen kommer in genom dörren och får se alla sina vänner hoppa fram och gratulera. Det kommer garanterat bli ett minne för livet!