Bussresor

Professionell och trygg transport för ert event

Professionell och trygg transport för ert event

Om ert företag planerar en aktivitet på ett annat ställe än hemma på kontoret måste ni fundera på transportering. Kanske behöver ni transportera personalen till och från en kursgård eller konferensanläggning, antingen samma dag eller olika dagar. Eller kanske har ni planerat att besöka flera ställen samma dag, och behöver transport mellan de olika ställena. Visst kan man åka kommunalt, det är billigt och miljövänligt. Det senare gäller i alla fall om ni befinner er i en stad med en bra utbyggd lokaltrafik. Men det ni sparar på att åka kommunalt, förlorar ni säkert i minskad effektivitet och större tidsåtgång.

 

Hyra en buss med chaufför

Ett bättre alternativ kan vara att hyra en buss som kan ta er dit ni vill, när ni vill. Då kan ni lugnt luta er tillbaka i bekväma säten och kanske till och med påbörja aktiviteten i bussen. Det finns bussar i olika storlekar, beroende på om ni är en stor grupp eller en mindre. Gemensamt för de flesta som hyr ut bussar är att de har moderna, bra utrustade bussar och erfarna förare. Detta är inte minst viktigt om ni vill hyra buss i Stockholm, där det kan vara lite svårt att hitta för den som inte är van.

 

 

Även privatpersoner kan hyra en buss

Det är inte bara företag som kan hyra en buss med chaufför. Även du som privatperson kan göra det, om ni exempelvis har en familjeaktivitet, eller ett bröllop förlagt på annan plats. Du kan hyra din buss i Stockholm vare sig destinationen är i närheten eller en bit längre bort. Sedan kan ni plocka upp deltagare under resans gång, om inte alla bor på samma ställe. Den stora fördelen med att hyra en egen buss är just flexibiliteten. Det är ni som bestämmer när och vart ni ska åka, inte några fasta tidtabeller.