pool

Så löser du bästa “hemestern”

Så löser du bästa “hemestern”

Det finns ingenting så välbehövligt som ett svalkande dopp i det blå när temperaturerna blir så höga som man vill att de ska bli om sommaren. Du kanske sitter och svettas och kokar på din altan när solen steker på som aldrig förr. Det går knappt att röra sig så varmt det är. Än mindre att bara sitta torr i solen. Plötsligt hör du hur det plaskar till hos grannen.

Grannen ropar “aaahhh” i en njutning och lättnad. Du hör lekande barn. Det går snabbt upp för dig att grannen tydligen har skaffat en egen pool för sommaren. En sådan där uppblåsbar smidig bassäng man bara kan glida ned i för att svalka sig när som helst.  

Undvik trängsel på stranden 

Du kastar långa, avundsjuka blickar över staketet på grannens pool. Där har du någon som vunnit på livet. Grannen behöver inte trängas på stranden med hundratals flockande badturister och säkert få Corona på köpet.

Hen behöver inte stå i frustrerande bilköer på stranden där man aldrig lyckas få någon bra parkeringsplats. Glassen kan hen bara gå in och hämta i köket. Hela auran och miljön hos grannen får dina tankar att bara skrika “köp pool och gör det nu!”.  

 

 

Semester på riktigt 

Inte ens den värsta badkrukan kan motstå ett dopp när poolen står där redo och inbjudande i trädgården. Det är liksom för nära för att kunna låta bli. Att flyta omkring på en luftmadrass eller ett baddjur i en pool bara ett stenkast från ytterdörren är en lyx värd att unna sig.

Slappna av i vattnet med en drink i handen och ha semester på riktigt – och på hemmaplan! Att köpa pool kommer vara det bästa köp du någonsin gör. Och dina vänner kommer bli lika avundsjuka som du en gång var på grannen. Du blir mest populär i hela kvarteret.