mobilbatteri

Säkra telefontiden med nytt mobilbatteri

Säkra telefontiden med nytt mobilbatteri

Mobiltelefonen är en naturlig del i de allra flesta människors vardag. Väldigt många har till och med ett beroende kopplat till telefonen. Det finns därmed både för och nackdelar med att vi har tillgång till så mycket i en liten pryl som vi enkelt kan ta med oss vart vi än går. Mobiltelefoner kan underlätta både när det kommer till arbete och fritid. Med några knapptryck kan man enkelt kolla upp information om alla möjliga saker. En smartphone gör även att man kan hålla kontakten med nära och kära på fler sätt än bara genom samtal och man kan ta del samt dela med sig av bilder, videos och mycket annat. Det finns dessutom otroligt mycket underhållning att tillgå, genom olika mobilspel, streaming appar och musik. 

Men alla dessa appar och mycket aktivitet på telefonerna sliter hårt på batteriet. Det finns dessutom många olika åsikter om hur man ska vårda sitt batteri, ska man vänta till batteriet visar rött innan man laddar samt alltid se till att ladda upp till 100 procent varje gång? Eller spelar det ingen roll om man laddar så fort man får chansen för att minimera risken att hamna under tjugo procent? En sak är säker, man ska inte låta laddaren sitta i när batteriindikatorn visar 100%. Man ska även se till att telefonen inte blir för varm under laddningen, lägg därför aldrig mobilen i solen eller under en kudde eller dylikt vid laddning. Använd vanliga laddare istället för ”snabbladdare” eftersom de riskerar att slita på batteriet i onödan. Förr eller senare tappar dock batteriet sin kapacitet och behövs bytas ut mot ett nytt.

Hos Batterionline hittar man många olika batterier till mobiltelefoner från alla de stora tillverkarna. Där kan man även hitta diverse verktyg som kan behövas för att själv kunna genomföra ett byte av batteri på sin enhet.