bobles

Utveckla barnets motorik med leksaker från Bobles

Utveckla barnets motorik med leksaker från Bobles

Det är lätt att göra narr av leksaker. Att förlöjliga dem och tycka att föräldrar skämmer bort sina barn med alla möjliga sorters dyra, och framför allt onödiga, leksaker. Om du är av den åsikten ska du nog tänka om. För åsikten kantas av väldigt mycket okunskap. 

Det är helt centralt för ett barns utveckling att det får leka. Såklart med föräldrar, andra barn och så vidare, men också med leksaker. Och då duger det inte alltid med pinnar och kottar från första bästa skog. 

Du ska inte underskatta vad leksaker faktiskt betyder för barns utveckling. Ett särskilt varumärke inom leksaksbranschen, bobles, specialiserar sig på många sätt på leksaker som hjälper barnet att utveckla sin motorik. Det handlar då om leksaker som sätter barnet i rörelse på en nivå som är lämplig just för barnets ålder. Bobles leksaker både aktiverar och stimulerar. Det ger barnet vad det behöver när det kommer till lekfronten. 

 

 

Bobles leksaker stimulerar och aktiverar

Många av Bobles leksaker är alltså anpassade för de riktigt små barnen. De som precis har blivit så gamla att de upptäckt att de faktiskt kan använda sin kropp för att röra sig på olika sätt. 

Bobles erbjuder leksaker som hjälper barnet att träna balansen samtidigt som de arbetar mentalt. Naturligtvis har de inte utelämnat den viktigaste ingrediensen av dem alla. Nämligen att ha roligt. Man kan inte producera en tråkig leksak, oavsett hur bra den är för kropp och sinne. 

Visst skulle ditt barn älska att försöka hålla balansen på ett par ankungar i EVA-skum? Eller föras fram som i ett fordon på en tumblingbräda av samma material? Kanske skulle ditt barn behöva en rutschkana av akryl att testa sina nya motoriska färdigheter på. Med Bobles leksaker kanske du har en OS-gymnast i hushållet innan du vet ordet av det. Man måste ju börja någonstans.