motoroptimering

Välj motoroptimering om bilen börjar bli trött

Välj motoroptimering om bilen börjar bli trött

editorial

Har din bil blivit lite slöare med åren? Tar det längre tid än det brukade göra att komma upp i 120 km/h på motorvägen? Du är inte ensam om att tycka att din bil förlorat prestanda med tiden. Det finns dock en del du kan göra för att få tillbaka körglädjen och den där lilla extra kicken när du trycker ner gaspedalen. 

Motoroptimering hjälper dig få ut mycket mer effekt av din bil. Det krävs inga ändringar i bilens motor, inga extra tillbehör, sladdar eller någon ombyggnad av motorrummet. Det enda som behövs är en uppdatering av mjukvaran och det går på några minuter. 

 

Fördelar med uppdaterad mjukvara

I dagens moderna bilar finns mängder av system för säkerhet och hållbarhet. Dessa system är sammankopplade i ett känsligt och precist nätverk som samarbetar med varandra och skickar ut signaler till bilens färddator. Du som förare kan läsa av bränsleförbrukning, temperatur och annan diagnostisk information och veta hur bilen fungerar. 

I de fall där du monterar ett extra tillbehör som skickar falsk information mellan systemen för att förbättra effekten på motorn blir färddatorn lurad. Detta kan leda till att du inte har koll på din bränsleförbrukning eller att något säkerhetssystem påverkas. Med en mjukvaruuppdatering försvinner de här problemen och du kan lita på att bilen alltid ger dig korrekt information och att allt fungerar som det ska. 

 

motoroptimering

 

Att tänka på vid motoroptimering

Är du nu redo för en körupplevelse med det där lilla extra? Det sista tipset till dig är att välja motoroptimering särskilt framtagen för just din bil och din motor. Du kommer att märka av den ökade prestandan efter motoroptimeringen och du kan tryggt lita på all den information bilen ger dig. Skulle du ångra dig är det heller inga problem – med några knapptryck är din bil helt återställd. Kör lugnt och ha kul på vägen!