CBD

Vänners betydelse för en god hälsa

Vänners betydelse för en god hälsa

Riktigt bra vänner är bland det viktigaste som vi kan ha i våra liv. Med tiden märker man hur sant detta faktum är. För vilka är vi utan vänner?

Ju äldre man blir desto mindre tenderar den där cirkeln av vänskap också att bli. Man märker att det viktigaste är kvalitet, och inte kvantitet. Vänner som ger oss positiv energi men samtidigt är ärliga med sin respons kring hur vi lever vårt liv – det är det allra bästa. Sådan vänskap är värd sin vikt i guld.

Tillvarons balansgång

För riktiga vänner ser alltid till vårt bästa, även när det inte är bekvämt med att vara ärlig kring det där som är vårt bästa. För ofta kommer egot in och vill skydda oss från sanningen, för sanningen gör att egot får mindre makt och vi själva får mer frihet.
Den där frigeten är många gånger skrämmande, för man inser att trygghet och frihet inte riktigt hänger samman. 

Riktig frihet är just det: Frihet. Det finns inte några garantier utan allt handlar om att vara ärlig mot sig själv och fatta beslut utefter det.

Befinner du dig mitt i en sådan här omvälvande process, där du känner att du strävar efter ett nytt jag, så kan det ofta ta enormt mycket inre arbete och energi. Här kan man få hjälp att hålla balansen genom att meditera, spendera mycket tid ute i skogen och kanske toppa med ett tillskott som CBD-olja från https://raworganics.se/.

Den kan nämligen lugna ned oroliga sinnen och se till att du får bättre sömn om nätterna. Oljan kommer från hampaplantan och är fullproppad med antioxidanter och har antiinflammatoriska egenskaper. Därför tror man nu också att den potentiellt kan hjälpa till att mildra symptomen kring den svåra sjukdomen KOL: https://cbdoljainfo.se/cbd-olja-mot-kol/

Livet är tufft, och alla hälsofördelar som vi kan tillskansa oss är värda att utforska.