brunnsborrning

Anlita expert för din brunnsborrning i Örebro

Anlita expert för din brunnsborrning i Örebro

editorial

Att anlita en expert vid brunnsborrning är ett säkert kort för att få en bra borrning och dricksvatten av hög kvalité. Det finns flera frågor man behöver ha svar på innan man bestämmer sig för att gå vidare med brunnsborrningen, och det kan vara svårt att veta var man ska börja eller vilka som är de viktigaste.

Nedan har vi sammanställt de vanligaste frågorna innan du börjar med brunnsborrning:

– Vilken typ av brunn passar bäst för min fastighet?

– Hur mycket vatten behöver jag?

– Vilket skydd mot föroreningar finns det och vilka typer av föroreningar finns det?

– Var ska brunnsborrningen läggas, dvs var ska brunnen placeras bäst på tomten och i förhållande till de befintliga anläggningarna?

– Hur nära brunnen kan avloppsanläggning och infiltration ligga utan risk för förorening? 

– Vilka jord- och borrdjup kan man förvänta sig?

– Finns det fakta om kvaliteten på vattnet där brunnsborrningen ska ske?

– Hur lång tid tar hela projektet?

brunnsborrning

Tänk på följande när du letar efter ett certifierat brunnsborrningsföretag i Örebro

Den bästa investeringen för att säkerställa ett bra resultat och inte minst få hjälp med dina frågor och funderingar är att anlita en certifierad brunnsborrare. Välj sedan en brunnsborrare som också ger ett borrbevis efter avslutat arbete, så att du får dokumenterat ökningen av värdet på din fastighet.

Om brunnsborrningen utförs av en expert kan du också förvänta dig att de tar reda på vattnets kvalitet, genom att utföra en fysikalisk-kemisk vattenanalys som ingår som en del av åtagandet. En brunnsborrare ska också installera frostfria brunnar, genom att slangar och adaptrar placeras på frostfritt djup för att undvika skador som kan uppstå vid lägre temperaturer.

Klicka här om du letar efter ett företag med lång erfarenhet av brunnsborrning i örebro som har goda referenser och jobbar kontinuerligt med fortbildning för att vara vassaste i sin bransch.