byggföretag

Fixa badrummet med byggföretag

Fixa badrummet med byggföretag

Att renovera sitt badrum kan både vara ett måste på grund av exempelvis en fuktskada, eller något man gör för att uppdatera och skapa ett trivsamt rum. Det finns några saker man bör tänka på när det kommer till att renovera sitt badrum, delvis de grundläggande sakerna såsom val av material på golv och väggar men även vilken inredning man ska välja.

Vad ska man ha för väggar och golv?

Kakel eller våttapet? klinkers eller plastmatta? samtliga står emot fukt vilket är helt avgörande för att det ska vara en bra idé att använda sig av materialet i ett våtrum. Valet mellan dessa material handlar därför mest om tycke och smak. Man bör även fundera på om man vill ha golvvärme eller ej, det kan vara värt att lägga golvvärme när man ändå har valt att investera i en badrumsrenovering. I sammanhanget handlar det om en ganska liten summa och det är väldigt behaglig att ha.

Vilken badrumsinredning ska man välja?

Man ska inte vara rädd att blanda porslin från olika tillverkare i badrummet, det handlar om vad man själv tycker ser bra ut. Man bör inte ha en spegel eller ett spegelskåp som är bredare än handfatet och man ska tänka på att installera bra belysning. Ska man ha en duschvägg bör man tänka på vilken som passar bäst till utrymme och behov, ska den till exempel vara vikbar, fast, skjutbar eller rund? Tänk även på detaljer såsom blandare och om det behövs en handdukstork.

Ta dig inte vatten över huvudet

Är det något rum som hemmafixaren bör hålla sig borta från så är det badrummet. Det kräver speciell kompetens och det finns många regler på vad man får och inte får göra. På Kenth Nilsson Byggnads AB ser de alltid till sina kunders behov och arbetar ständigt efter perfekta resultat. Kenth Nilsson Byggnads AB utför det mesta inom både murning och snickeri, samt är specialiserade inom köksrenovering och badrumsrenovering.