Släpvagnar

Hyr släpvagn

Hyr släpvagn

Att flytta saker är sällan ett nöje oavsett om det handlar om hela bohag eller om enstaka tunga föremål. Att köra fram och tillbaka flera gånger och lasta i och ur bilen är något av en plåga när man bara vill att det hela ska vara klart. Att hyra en väl anpassad släpvagn som passar just dina behov för stunden är ett sätt att göra arbetet mycket mer smidigt. Du slipper köra fram och tillbaka flera gånger med bilen om du hyr ett släp där alla grejer får plats på en gång, vilket sparar både tid och bränsle.

 

 

Att tänka på vid val av släpvagn

 

När du hyr din släpvagn finns det en hel del saker du måste tänka på. Får du köra ett så stort släp med ditt körkort? Hur mycket får du lasta på släpvagnen med den bil du har, så att det inte blir för tungt? Hur stort släp behöver du för att få med alla sakerna som ska flyttas? Kanske går det bra med en mindre släpvagn så att du därmed kan spara lite pengar? Behöver du någon extra lyftanordning?  Går det bra utan tak eller finns det risk att det blir regn som kan skada dina ägodelar?

 

Fråga gärna

 

Om du är osäker på ovanstående frågor kan du alltid kontakta den där släktingen som alla har. Den som är expert på allt från potatisodling till sportfiske och givetvis bilar, släp, och flyttar. Skulle du mot förmodan sakna en sådan släkting går det givetvis precis lika bra att fråga firman som hyr ut släpvagnen till dig. Med stor säkerhet har de dessutom större kunskaper inom släp och flytt än vad en eventuellt allvetande släkting har. De flesta uthyrare svarar gärna på alla möjliga frågor så var inte rädd för att ta ut svängarna. Hellre en fråga för mycket än en för lite.