tandläkere Östermalm

I behov av tandläkare på Östermalm?

I behov av tandläkare på Östermalm?

Har du under en tid gått med en molande värk i munnen? Det kanske är svårt att definiera exakt var, men gissningsvis handlar det om smärta från någon av tänderna. Eller har du helt plötsligt fått ont i tanden? Oavsett vilket är det läge att söka vård – och det nu.

Att fortsätta gå med värk och smärta är ingen bra idé. Det kommer göra dig på dåligt humör. Smärta har nämligen den effekten att man blir lättirriterad, arg, sur och vresig. Detta drabbar alla i ens omgivning.

Stoppa smärtspiralen i tid

Förutom humöret kan även orsaken till värken bli värre. Om smärtan till exempel beror på att en gammal lagning lossnat, kommer det komma in bakterier där. Detta kommer leda till besvär och värk. Gör du ingenting åt det kommer bakteriehärden växa och göra ännu mer skada, som i sin tur leder till att det gör ännu ondare.

Ja, du hör ju. Det är viktigt att söka hjälp i tid för att stoppa den skenande smärtspiralen. Får man hjälp i tid, behöver åtgärderna inte heller bli så drastiska. Är det, som ovan beskrivet, en lagning som lossnat och man uppsöker en tandläkare på en gång, då kan det räcka med att sätta dit en ny lagning. Om du däremot väntar för länge kan skadan bli för stor och den enda utvägen är en rotfyllning.

 

Enkelt att hitta och boka

Om du inte har en tandläkare du brukar gå till regelbundet så behöver du hitta en. Bor du på Östermalm och behöver komma i kontakt med en tandläkare? Att hitta en tandläkare i Östermalm har faktiskt aldrig varit enklare. 

På sidan tandläkare.se finns massor av Tandläkare i Östermalm listade. Det är dessutom enkelt att boka en tid där. Men oavsett vilken bokningssida du tänker använda, se till att boka i tid.