DOWNLIGHTS LED

Lättmonterade LED downlights för alla ändamål

Lättmonterade LED downlights för alla ändamål

editorial

Funderar du på att skaffa smidiga downlights som sprider ett naturligt ljus och som samtidigt är energisnåla? Då bör du nog kolla närmare på LED downlights. Förutom att du kan montera dem både inomhus och utomhus, såväl som i våtutrymmen och i skåp eller garderober, kan du även koppla flera av dem till din dimmer och på så sätt justera ljusstyrkan.

Pimpa med smidiga tillbehör till dina downlights

Några saker att ta med sig på vägen är vad man har tänkt ha sina downlights till. Är det till uteplatsen eller i badrummet? Behöver du ha dimbara eller kan du lika gärna välja en variant som är icke dimbar? En annan faktor att väga in är vilken nyans du ska välja på ljuset. Normalt finns de i varmvit eller neutralvit. Men det går också att välja rött ljus om man vill ha en annan atmosfär. 

Till dina downlights finns det även en del smidiga tillbehör. Bland annat kan du koppla till en smart kopplingsdosa för både snabbkoppling och dragavlastning till dina ledningar. Man vill också kunna gömma undan sladdar så gott det går och då kan olika rännor vara ett bra alternativ. Här finns tips: https://ledmegastore.se/19218-downlights-led.

 

image

 

Användarvänligt och miljövänligt

Den vane användaren kan ofta bara sätta igång och koppla sina downlights och varde ljus. Är man dock lite ny på det där med LED-belysning kan man alltid snoka lite på nätet och läsa på lite extra vad som är värt att tänka på när man ska installera downlights i hemmet.

Tanken med LED-belysning är ju att det ska vara lätt att både montera och använda. Man ska inte behöva vara elektriker för att fixa merparten av installationerna. Något som man slipper göra ofta är att byta lamporna eftersom de brukar ha en väldigt lång brinntid utan att tappa ljusstyrka. Det är bra för både plånboken och miljön.