ljus

När du inreder ditt företag på nytt

När du inreder ditt företag på nytt

Ska ni göra en totalrenovering eller uppfräschning av företagets kontorslokaler? Det finns vissa saker som är extra viktigt att tänka på för att personalen ska må bra och kunna utföra ett bra jobb. Ergonomi vad gäller arbetsplats och belysning är enormt viktigt. Liksom luftkvalitet i lokalen och ljudnivå. Hur inreder du? Anlitar du en firma för att få behagligt ljus i lokalerna? I dagens läge så rekommenderar man en belysning som är energisnål. Med tekniken som finns nu för tiden är i princip allt möjligt – se bara på en smart led list!

 

Stommen i inredningen

Vilken typ av kontorslokaler sitter ni i? Har ni öppet landskap eller egna kontor. Det vanligaste idag är öppna landskap som vi väljer att skärma av och skapa små rum i rummet. Samtidigt som vi vill behålla högt i tak och ha luftiga lokaler. För att göra arkitektoniska effekter extra snygga och framhäva detaljer är det enkelt och smart att jobba med led lister. Har du till exempel små mötesplatser med soffor och bord så gör sig en led list utomordentlig som avgränsare. Fäst dem på maffiga blomkrukor eller under sitsen på en soffa. Även inuti blomkrukor är det snyggt att lysa upp med en list.

 

 

Integrerad belysning

Inte nog med att led lister och annan led belysning är energisnålt i jämförelse med äldre typer av belysning. De går dessutom att fälla in i möbler och dekorationer. I och med att de inte blir så varma så riskerar de inte att orsaka en brand. Kring tavlor och dekorationer på väggarna är det galet snyggt att lysa upp med hjälp av en led list. Du klistrar enkelt fast listen precis där du vill ha den, och du kan välja om listen ska gå på el eller batteri (dvs om du vill ha sladd eller bara en dosa att dölja).