spa

Stillheten som bonus när du bokar konference i Tällberg

Stillheten som bonus när du bokar konference i Tällberg

editorial

Stillhet och tystnad är något som vi alla suktar efter men samtidigt något som många av oss inte riktigt vågar närma sig. För när vi sitter fast, mer eller mindre, i vardagens tempo är det lätt att bli skrämd av något som bryter mot den hastighet som vi är vana vid.

För låt oss vara ärliga här: det finns en sorts tröst i att aldrig stanna upp och reflektera över saker och ting. För tänk om vi skulle komma på att vi egentligen vill något annat? Tänk om det finns enorma mängder potential inom oss, var och en av oss, som bara längtar efter att släppas fritt.

Sakta ned vardagen

Vill vi doppa tårna i den där stillheten, bara lite grand, går det att göra på ett tryggt och säkert sätt. Minns du när du var på konference i Tällberg – denna magiska plats i Dalarna där det känns som om att världen utanför faktiskt inte existerar? Minns du när du vandrade omkring längs Siljans sand tidigt en morgon och bara njöt av att få finnas till.

Det är trots allt möjligt att boka in sig på spa på samma ställe som den där konferensen ägde rum.
Åkerblads Hotell i Tällberg erbjuder nämligen en mängd olika möjligheter, både för när du vill utbyta idéer och samtala med andra människor och när du vill vara helt ensam och bara slappna av.

spa

Att du som sagt också är omgiven av Tällbergs unika lugn är grädde på moset. Det är nästan som att man bara varvar ned av att befinna sig i denna pärla i Dalarna.

Unna dig själv därför lite extra tid här när du väl är på besök. Det är värt en extra dag eller två för att verkligen bara låta tankarna rinna av en och känna stressen späs ut av atmosfären i Tällberg.